A BTeam Hungary Kft. egy több éve sikeresen működő vállalkozás. A cég alapítói több szállal kötődnek a sport világához, aktív, sikeres sportolói múlttal rendelkeznek, elismert edzőként dolgoznak. Mindennapjaikból tudják, milyen előnyökkel jár, ha a sportolók mögött stabil egyesületi háttér és kiegyensúlyozott támogatási rendszer áll. 

Valljuk, hogy a sikeres üzletember nem sokban különbözik az élsportolótól. Pontosan látjuk, milyen nagy a párhuzam az üzleti szféra és az élsportolók világa között, éppen ezért cégünk alapításához sportolóként kialakult professzionális szemléletünket emeltük át.

Profiljaink között szerepel a minőségi sporteszközök, sportfelszerelések beszerzése mellett a legnagyobb szakértelemmel kivitelezésre kerülő sportpályák telepítése. Üzleti kapcsolatainkat tekintve kiváló kapcsolati hálóval rendelkezünk. Munkánkban elsődleges szempontként van jelen, hogy megpróbálunk megrendelőink igényei előtt járni és azonosulni azokkal. Projektjeink eredményei mögött alapos tervezés áll, és összeszokott csapatmunka adja a bázisát.

Vállaljuk sportpályák, futballpályák, teniszpályák, multifunkciós sportpályák teljes körű kivitelezése, műfüves, élőfüves és rekortán megoldással. A kivitelezést 12×24 m grund mérettől a 111×72 m méretű nagypályáig vállaljuk. Elsődleges célunk, hogy elkészült pályáinkat a megrendelők hosszú távon tudják élvezni.

Cégünk minőségi sporteszközök, sportfelszerelések beszerzésében is hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Széles választékkal állunk a megrendelők rendelkezésére labdafogó háló, cserepad, focikapu beszerzésében, illetve edzésszintű pályavilágítás, könnyűszerkezetes mobil lelátó, könnyűszerkezetes sátor, légtartásos sátor, automata öntözőrendszerek, pályafűtés, biztonsági berendezések megtervezésében és kiépítésében is.

Alapvető értékeink: precizitás, lojalitás, friss lendület.